Adina Zotinca

Cunoasterea si intelegerea MACHIAJULUI presupune perseverenta, multa munca, disciplina, efort dar mai ales sociabilitate.

Faptul ca beneficiez de capacitatea de a-i face pe oameni sa se simta bine, de a le pune in evidenta personalitatea, de a-i face sa se simta extraordinar dupa o sedinta de machiaj, ma face sa ma simt implinita.

Sunt MAKE-UP ARTIST profesionist si estetician, sunt dedicata in ceea ce fac si imi iubesc meseria.

Bine ai venit in lumea mea, o lume a frumusetii, in care lucrez curat si corect, o lume care niciodata nu va deveni plictisitoare, avand momente inedite la machiajul de nunta, unde de multe ori miresele sunt indecise, emotive si unde am nevoie de multa rabdare, sau din contra, mirese care stiu exact ce vor, iar eu le indeplinesc visul, sau pot avea cate o sedinta foto, unde intru intr-o atmosfera degajata, lejera, placuta, plina de distractie, pana la urma conteaza rezultatul final, lumina plina de satisfactie din ochii mireselor sau imaginile superbe de la sedinta foto.

Va astept cu inima deschisa pentru a avea o experienta unica, pentru ca MAKE-UP-ul ESTE O ARTA!!!

Pregatire

In anul 1998 am absolvit scoala de estetica faciala si machiaj Christine Valmy, in Bucuresti, apoi pentru cativa ani mi -am perfectionat tehnicile in Germania si USA.

In 2011 am absolvit o academie de machiaj in California, USA, Cammua Make up Academy.

Pasiunea ma indeamna sa fiu autodidacta. Nu cred cu sfintenie ca numarul diplomelor influenteaza nivelul unui make-up artist.A fi autodidact nu te impiedica sa fi cel mai bun. Talentul si pasiunea sunt ingredientele principale in tot acest angrenaj!

Munca mea se desfasoara exclusiv in salon, nu ma deplasez la domiciliu.